Selecteer uw taal   

ild care foundation

De natuur inspireert me met iedere ademteug.  Mijn passie voor tekenen vindt daarin zijn oorsprong.  Als ik aan de natuur denk, denk ik ook aan de schone en frisse lucht.  Onzichtbaar.  Maar wel iets wat we moeten koesteren en bewaken!

Ademen lijkt zo vanzelfsprekend als je er geen problemen mee hebt.  Diffuse ofwel interstitiële longaandoeningen (ild) vormen een groep meestal onbekende longaandoeningen, die het gevolg kunnen zijn van letterlijk 'adembenemende contacten'.

De afkorting 'ild' zegt u waarschijnlijk niets.  Om u nieuwsgierig te maken is ild vertaald in: 'i love ducklings'.  Iedere lente opnieuw symboliseren jonge eendjes nieuw leven.  Maar ook kwetsbaarheid, iets om zuinig op te zijn, net zoals op het milieu en schone lucht.

De ild care foundation is een stichting die probeert mensen bewust te maken van wat het inademen van slechte lucht in de longen kan aanrichten.  Denk aan fijnstof, schimmels, verf, spuitbussen en bestrijdingsmiddelen, etc.

Ik roep u daarom op: steun net als ik de ild care foundation en wordt donateur, zodat deze stichting met een goede doelen status zich kan blijven inzetten voor mensen met deze wat minder bekende longaandoeningen d.m.v. voorlichting en onderzoek.

 

Inloggen

Vul uw e-mailadres en wachtwoord in om in te loggen.
Mijn e-mail adres:
Mijn wachtwoord: (wachtwoord vergeten?)